5 asja, mida õnnelikud paarid igapäevaselt teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Palju õnne! Kevad on käes ja sa oled kõrvuni armunud. Selleks, et õnnelik suhe kestaks, pane tähele järgmiseid näpunäiteid.

1. Õnnelikud paarid alustavad hommikuid koos

See, kuidas sa oma hommikut alustad, mõjutab kogu su ülejäänud päeva ja samamoodi ka sinu suhet. Selle asemel, et hommikuti kiirustada, ärgake kriipsuke varem, et koos natukene kvaliteetaega veeta. Jooge näiteks koos kohvi või lugege ajalehte.

2. Nad suhtlevad päeva jooksul

Väikesed žestid ja meelespidamine päeva jooksul, näiteks sõnum «kuidas läheb?» näitavad partnerile, et hoolid ja mõtled tema peale. 

3. Füüsiline kontakt on oluline

Füüsiline kontakt on oluline nii kodus kui ka avalikus ruumis. Pugege telekat vaadates teineteise kaissu ja ärge alahinnake ka restoranis õhtust süües silmsideme ja kätest kinni hoidmise tähtsust. Need väikesed liigutused aitavad säilitada emotsionaalset sidet.

4. Nad pühenduvad nädalavahetusel teineteisele

Õnnelikus suhtes olevad paarid võtavad nädalavahetusel aega teineteise jaoks. Nad kuulavad muusikat, teevad väljasõite ja veedavad koos kvaliteetaega, mis aitab hästi meeles hoida, miks nad üldse teineteisesse armusid. 

5. Neil on magamamineku rutiin

Ükskõik, kui kiired graafikud ka pole, enne magamaminekut on teil mõlemal hetk aega. Looge ühine rutiin, näiteks pugege teineteise kaissu ja rääkige, mis läks päeva jooksul hästi ja mis halvasti, soovitab PureWow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles