Uuring: 5 asja, mida mehed suhtest tegelikult tahavad

Naine
Copy
Foto: Pexels

Lauseid stiilis «Mehed mõtlevad ju ainult ühele asjale» on kuulnud igaüks, kuid nagu selgus vastsest uuringust, on asjad pigem vastupidi.

Need 5 asja on meestele suhte puhul eriti tähtsad: 

1. Harmoonia

Veebikohtinguportaali Elite-Partner uuringu järgi soovib 91% meestest suhtest eelkõige rahu ja harmooniat leida. Pidevad nääklemised, tülitsemised ja vaidlused ei lähe kohe üldse. 

Kui sind miski häirib, säilita rahu ja anna oma tüliküsimustest teada pigem nädalavahetusel, mitte pärast tööpäeva lõppu, kui su kaaslane võib olla niigi ärritatud. Vähem riide, rohkem stabiilsust!

2. Truudus

Vähemalt sama tähtis kui harmoonia ja rahu, on meestele ka vastastikune truudus. Teistega suudlemine, õrnutsemine ja ühetähenduslike sõnumite kirjutamine ei ole enamikule meelepärane. Oxfordi ülikooli hiljutisest uuringust  selgus ühtlasi, et mehed ei peta naistest sugugi rohkem. Niisiis  oskavad ka mehed truud olla ja soovivad sedasama oma kaaslaselt. 

3. Avatus ja tunnetest rääkimine

Kes oleks võinud seda arvata: tähtsuselt kolmandal kohal on meeste jaoks avatud oleks ja oma tunnetest rääkimine. 

Naiste meelest oli Elite-Partneri uuringu järgi see punkt tähtsam kui truudus, mis oli vastavalt kolmandal kohal.

4. Kooselu

Nii mehed kui naised soovivad võimalikult pikka ühist elu. Meeste jaoks on see isegi tähtsam kui naistele, kelle jaoks oli soov koos elada alles seitsmendal kohal.

5. Vastastikune uutele tegudele julgustamine

Mehed ootavad, et neid motiveeritaks ja julgustataks ning neisse usutaks. Paljude meeste sõnul on kõige ilusam tunne, kui üksteise unistustele antakse jõudu juurde ja saavutatakse oma eesmärgid kaaslase abiga. 

Koosolemine ja meie-tunde tugevdamine muudab ka suhte stabiilsemaks ja püsivamaks. 

Niisiis ütleb uuring, et meeste vajadused ei ole võrreldes naistega kuigi erinevad ja et kõik ei keerlegi seksi ümber. 

Allikas: Petra

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles