Palee allikas: beebi Sussexi sünni saladuses hoidmine on prints Harry idee

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11. märts 2011
11. märts 2011 Foto: Toby Melville / Reuters/Scanpix

Meghan Markle on tuntud kui Briti kuningliku perekonna traditsioonide ja protollide murdja. Seega ei tulnud erilise üllatusena paari teade, et nad jagavad beebi Sussexi sündi maailmaga alles siis, kui ise selleks valmis on, jättes ära klassikaks saanud fotosessiooni haigla juures. Nüüd aga avaldab üks palee allikas, et asi ei pruugigi olla nii väga Meghani kapriisides.

Hiljuti teatas palee, et 37-aastane Meghan ja 34-aastane Harry plaanivad oma beebi Sünni hoida privaatsena. Kuninglik ekspert Katie Nicholl ei ole Sussexi hertsogi ja hertsoginna avalduste üle üllatunud.

«See ei üllata mind, et nende plaanid on Cambridge’i hertsginna ja isegi oma ema, printsess Diana omadest erinevad,» ütles Nicholl Fox Newsile. «Paar ongi teinud asju teistmoodi.»

Kui aga varem pandi selline otsus Meghani «süüks», siis Nicholl avaldab, et asja taga võib olla sootuks Harry ise.

«Harry on oma vennast väga erinev,» räägib asjatundja. «Ta on Meghani suhtes väga kaitsev ja ma usun, et ta on oma esmasündinu suhtes veelgi kaitsvam. Ta ei usalda meediat. Ning pole ka saladus, et talle ei meeldi kuningliku pere liikmena pidevalt tähelepanu keskpunktis olla.»

Lisaks kõigele valisid Sussexid oma koduks Frogmore’i, mis asub Windsorst, jäädes nii kaugemale ka haiglast, kus traditsiooniliselt kuningliku pere naised sünnitanud on.

«Paar on saladuste hoidmises väga hea,» rõhutas ta. «Spekuleeritakse muidugi palju, et kui neil sünnib tütar, panevad nad talle printsessi auks nimeks Diana ja ma usun, et see on väga tõenäoline. Harry jumaldas oma ema ning kõik, mida ta on oma elus teinud, on ema mälestuse auks ning tema pärandi hoidmiseks.»

Meghani ja Harry last on oodata millalgi sel kevadel, räägitakse ajavahemikust aprilli lõpp, mai algus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles