Säravate juustega naiste 6 saladust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivia Palermo
Olivia Palermo Foto: JB Autissier / Panoramic / imago / Scanpix

Kui sinagi ihkad läikivaid kiharaid, pane tähele.

Nad kasutavad regulaarselt klaaristava toimega šampooni

Kui armastad pesukordade vahepeal juukseid värskendada kuivšampooniga, on oluline pesta juukseid üle nädala klaaristava toimega šampooniga, et eemaldada kogu mustus ja üleliigne rasu, mis ei lase juustel särada.

Nad valivad õige juukseharja

Pole oluline, kas sul on paksud, lokkis või sirged juuksed, naturaalsete metssea harjastega juuksehari sobib kõigile juustele, sest aitab juuste loomulikud õlid peanahalt kiharaid mööda laiali kanda.

Nad on kuumusega ettevaatlikud

Enne, kui asud juukseid kuumtöötlema, pihusta oma kiharatele kuumakaitset, et neid võimalike kahjustuste eest hoida. Juukseid sirgendades tee pigem kiireid liigutusi juuste ulatuses, mitte ära hoia sirgendajat kaua ühe koha peal.

Nad teevad juustele lisahoolitsusi

Kui värvid oma juukseid või töötled neid muud moodi keemiliselt, on väga oluline teha juuksemaske ja hoida oma kiharad pehmena, sest just see kingib juustele sära.

Nad valivad õige lõikuse

Kui säravad juuksed on sinu peamine eesmärk, vali endale lihtne lõikus. Kuigi kihilised lõikused lisavad juustele kohevust ja liikumist, võivad juuksed ka kergemini murduda. Lühikesed juuksed kipuvad jällegi puhvi minema.

Nad lõikavad regulaarselt juukseotsi

Katkised juukseotsad kahjustavad kogu juuksekarva ja niimoodi muutub kogu üldmulje kahuseks. Võta endale eesmärgiks käia juukseotsi trimmimas iga nelja kuni kuue nädala tagant, soovitab PureWow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles