Tõestatud: suurem osa võrgus mängijatest on hoopis naised

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvutimänguritel on halb kuulsus ning tavaliselt kerkib neile mõeldes silme ette kogukas lapsemeelne mees, kes elab eraklikku elu, kogub mänguasju ja istub keldris arvuti taga. Portaal thefrisky.com vahendab, et kirjeldatud kuvand ei vasta tõele.

GameHouse koostas uuringu ja tõestas, et võrgus mängijatest on 55 protsenti naised. Pealegi leiti, et need, kes mängivad arvutimänge, on võrreldes teiste sookaaslastega õnnelikumad, sotsiaalsemad ja neil on ka parem seksuaalelu.

Uurijate sõnul on tüüpiliseks võrgus mängivaks naiseks abielunaine, kel on alla 18-aastane laps. Ta suhtleb vähemalt korra päevas kellegagi näost-näkku, armatseb vähemalt korra nädalas ja mängib võrgus arvutimänge enamasti kaheksast õhtul kuni südaööni, et vähendada stressi. Kahjuks ei täpsustanud uuring, milliseid mänge naised kõige rohkem mängivad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles