Miks naised valivad uudse kehahoolduse gessoteraapia?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Royal Grace Ilukliinik

Royal Grace Ilukliiniku kosmeetikud soovitavad  kahte uut tõhusat käsitsi tehtavat kehahooldust, kus kasutatakse tuntud Hispaania brändi Bruno Vassari kehahoolduse tooteid. Mõlemad hooldused sobivad hästi kokku ka keha RF-liftingu aparaadihooldusega.

Kehahooldused kestavad 90 minutit, on  valutud ja lõõgastavad protseduurid.

Pinguldav ja figuuri modelleeriv kehahooldus gessoteraapia on täiesti uudne hooldus kipsmaskiga. Gessoteraapia on eriline tehnika, mis voolib kliendi figuuri. Kosmeetilise kipsmaski kasutamise tulemusena on võimalik vähendada sentimeetreid kiiresti ja tõhusalt, vähendada tselluliiti ja nahakudede lõtvust kõikides probleemsetes piirkondades nagu kõht, käsivarred, rinnad ja reied. Klient ise valib, millisele piirkonnale ta hooldust soovib. Hoolduse käigus toimub naha koorimine, massaaž, kreemitamine. Tehakse kipsmask, kus kliendi poolt valitud hooldatav piirkond mässitakse kilesse ja kaetakse tihedalt riidega ning lastakse maskil mõjuda. Maski ajal tehakse kliendile lõõgastavat kaela- ja peamassaazi.

Tulemused, mis on näha juba esimese hooldusega:

  • keha ümbermõõdud vähenevad;
  • nahk on elastsem ja paremas toonuses;
  • tselluliit väheneb.

Teine populaarne kehahooldus Royal Grace Ilukliinikus on tselluliidivastane hooldus tselluliidimaskiga.

Tselluliit on esteetiline probleem, mis mõjutab mingil eluhetkel peaaegu kõiki naisi, isegi kõige kõhnemaid. Tselluliidivastase hoolduse puhul saab klient samuti valida, millisele piirkonnale ta hooldust soovib, reeglina kas reied või kõht. Hoolduse etapid on sarnased gessoteraapiale, kuid siin kasutatakse  alginaatmaski. Alginaatmask tekitab hooldatavas piirkonnas esialgu külmatunde, kuid klient kaetakse termotekiga, mille all saab mõnuleda ja nautida samal ajal kaela- ja peamassaazi. Hoolduse käigus kasutatakse tooteid, mis aitavad tselluliidiga võidelda ja seda ennetada.

Foto: Royal Grace Ilukliinik

Hoolduseid saab osta ka üksikult, kuid mõlema hoolduse puhul on soovitatav võtta kuur, mis sisaldab 7 hooldust või osta pakett, kus on ka tooted kodus kasutamiseks.

Tekkis huvi?

Royal Grace Ilukliinikus on kliendil võimalus tulla tasuta konsultatsioonile, kus klient saab nõu ja soovitusi ning koos vaadatakse üle kehahoolduste vastunäidustused. Registreerida või lisainfot küsida saab telefonil 5552 1017, info@royalgrace.ee või kodulehel https://www.royalgrace.ee/kehahooldused/

Copy
Tagasi üles