Põhjus, miks legendaarne Vogue'i peatoimetaja Anna Wintour alati päikeseprille kannab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Wintour
Anna Wintour Foto: JB Autissier / Panoramic / www.imago-images.de / Scanpix

Moemaailma legendi, Ameerika Vogue'i peatoimetaja Anna Wintouri musta värvi päikeseprillid on vähemalt sama kuulsad kui naine ise. 

Anna Wintouri nägemine ilma kuulsate päikeseprillideta on üsna erakordne juhus. Võib üsna kindel olla, et moe-show'dele ja teistele moeüritustele naine ilma legendaarsete aksessuaarideta ei lähe. 

Omajagu tõestust peaks pakkuma ka fakt, et Wintour ei loobunud päikeseprillidest isegi kuninganna Elizabeth II seltskonnas, istudes eelmise aasta veebruaris Londoni moenädalal kuninganna kõrval, päikeseprillid ees, vahendab Insider.

Miks siis Wintour päikeseprillidesse nii kiindunud on?

Tuleb välja, et tegemist pole kuigi glamuurse põhjusega. Hiljutises intervjuus CNNile tõdes naine, et päikeseprillid on äärmiselt kasulikud, et varjata inimeste eest oma mõtteid. Lisaks aitavad nad muidugi ka väsimuse märke peita. «Nad on mulle abiks, kui ma olen pisut väsinud või unine. Võib-olla on nad ka saanud osaks sellest, kes ma olen. Aga täna vajan ma neid tõeliselt,» tunnistas Wintour ajakirjanikule, kandes terve intervjuu vältel loomulikult päikeseprille. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles