Miks Michelle Pfeiffer pole 10 aastat parfüümi kandnud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer Foto: VALERIE MACON / AFP

Kõrgete ilustandarditega näitlejanna tutvustab uut ja turvalist unisex-lõhnasarja.

Tervelt viimased kümme aastat käis Hollywoodi kõige kuulsamate põsesarnade omanik, Michelle Pfeiffer lõhnadest kauge kaarega mööda. Oscariga pärjatud näitlejanna avastas nimelt, et lõhnad, mida kasutas ta ise ja tema lapsed, Claudia Rose ja John Henry Pfeiffer, olid keskkonnakaitsjate andmebaasis Skin Deep märgistatud punase lipuga ehk liigitatud väga ohtlike kosmeetikumide alla, vahendab People. 

«Ma ei kasutanud enam ühtegi lõhna, kuid ma igatsesin neid,» ütles ta aga hiljutises pressiteates oma uut lõhnasarja tutvustades.  

«Mõtlesin, et võib-olla proovin luua ise ühe lõhna koostöös kosmeetikaettevõttega,» ütles 60aastane näitlejanna väljaandele Refinery29. Paraku ei leitud aga nendel kohtumistel ühist keelt, kuna ükski ettevõte ei olnud nõus kõiki kasutatud koostisaineid pakendil esitama. 

Foto: Alberto Terenghi/Venezia 2017 / / PA Images

«Mulle poleks meeldinud panna oma nägu või nime millelegi, mida ma ise ei kannaks.» Seega rauges näitlejanna parfüümi-ind taas päris mitmeks aastaks. 

Nüüd aga otsustas Pfeiffer luua omaenese lõhnasarja, mille nimeks on laste järgi Henry Rose ja mille kõik koostisained on pakendil ka kirjas. Sarjas Henry Rose on viis sooneutraalset lõhna ja pakendki on läbimõeldud ja keskkonnasõbralik.

Foto: Kuvatõmmis Pinterestist

Pfeiffer ütleb, et laseb oma luksuslikel lõhnadel enese eest rääkida ja hoidub turundusest võimalikult kaugele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles