4 asja, mida peaksid oma kallimale kindlasti ütlema

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Üks kõige olulisemaid asju, mida saad oma kallimale öelda, on lihtne sõna «aitäh». Lisaks tänamisele, toome teieni veel neli väljendit, mida tasub oma partnerile aeg-ajalt meelde tuletada. 

«Sa oled nii osav...»

Üks kõige olulisemaid aspekte romantilise suhte juures on tunne, mille kaaslasega koosolemine tekitab. Sellepärast on oluline teha siiraid komplimente ja anda oma partnerile teada, kui tema andekus või osavus silma paistab. 

«Ma olen õnnelik, et saan sinuga koos olla»

Argipäevased mured, nagu prügi välja viimine, erimeelsused pere või sõpradega, tüütud liiklusummikud ja ebameeldivused tööl, võivad kehva meeleolu ka suhtesse kaasa tuua. Võta päevast see hetk, lülita ennast argimuredest välja ja meenuta partnerile, et oled väga õnnelik, et saate koos olla. Sellised siirad sõnad aitavad teil mõlemal argimuredest kõrgemale tõusta. 

«Ma tunnen ennast sinuga turvaliselt»

Üks parimaid viise kaaslase enesekindluse tõstmiseks on anda talle teada, et tunned ennast temaga koos olles turvaliselt. Parimad suhted toovad meie ellu mugavust ja turvatunnet. Teadmine, et saad pärast stressirohket tööpäeva minna koju armastava kaaslase juurde on parim kingitus. 

«Ma austan ja hindan sind»

Vastastikune austus ja üksteise hindamine on armastuse olulised komponendid. Pole midagi toredamat, kui kaaslane, kes märkab ja tunnustab sind väikeste asjade eest. Öeldes partnerile, kui imeline inimene ta on, annad talle jõudu ka rasketel aegadel, kirjutab The Everygirl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles