Maag õpetab: õigesti valmistatud nõiamärk aitab praeguse perioodi aktiivsel energial soovid täide viia (1)

Ingrid von Wicca
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Iga uue kuutsükli algus on veidralt värskendav. Me ei tea mitte kunagi täpselt, mis olukorrad ees ootavad ning kuhu seiklustesse hing ja elu käsikäes meid viivad. Kuu esimene veerand lõikub 12.04 ja esimest veerandit saadab aktiivne energia.

Maagide jaoks tähendab see, et on aeg oma visioonid paika seada ning nendele mingisugune füüsiline aluspind luua. Oma visioonide ja eesmärkide füüsiliseks tegemine tähendab maagilisel pinnasel alati mõnda põnevat rituaali.

Oluline on oma tegudesse, manifestatsioonidesse ja visualiseerimistesse kaasata loovat energiat. Praegu on väga hea aeg kirjutada projekte ja need ülevaatamiseks saata. Energiad on soodsad ning suurem enamus praegu kirjutatud ja avaldatud projektidest saavad toetuspinda ja positiivset vastukaja.

Kui sina projekte kirjutada ei soovi ja sul on plaanis midagi teistsugust, siis maagia seisukohast on ideaalne aeg valmistada näiteks üks nõiamärk ehk sigil. Nõiamärk on sümbol, mida iga nõid või maag valmistab personaalselt endale või võõra palvel viimasele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles