Milline on ideaalne soeng mis tahes eas naisele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlie Kloss
Karlie Kloss Foto: Jean-Marc Haedrich/SIPA / Jean-Marc Haedrich/SIPA

Sugugi iga soeng ei sobi igas vanuses. Poolde selga langevad kiharad näevad vanaduses ilusad välja ikkagi vaid siis, kui juuksematerjal on tõega lopsakas. Kui sul on aga kas looduse poolt õhukesed juuksed või nad on muutunud õhukeseks hormonaalsete muudatuste tõttu, hoia pikkuse arvelt kokku. See ei tähenda muidugi kohe poisipead!

Pikk bob ehk long bob ehk kõnekeeles lob sobib igale naisele mis tahes vanuses ja peaaegu mis tahes juuksestruktuuriga. 

Mis teeb lob'i stiili nii eatuks? 

Vahet pole, kas seda kannab 17- või 47aastane — pikk bob on imeliseks raamiks näo ümber. Ta lõppeb lõualuu ja rangluu vahel ning on vastavalt juuksestruktuurile kas täiesti sirgelt ja otse lõigatud või nii et kääre hoitakse viltu. Vastavalt näokujule saab seda joont kujundada.

Kui sul on paksud ja sirged juuksed, siis võid lasta väga horisontaaselt ja kompaktselt juukseid lõigata ja vajadusel isegi juukseid veidi õhemaks võtta. 

Lob peenekoelistele juustele

Rohkem liikumist saab juustesse, kui need lõigatakse kergelt järku. Vastavalt maitsele võid kanda lob'i nii siledana, lainelisena kui lokkis variandis. Eriti loomulik näeb välja, kui lased juustel õhu käes kuivada ja sead soengut vaid väga kerge vahendiga. 

Chanel
Chanel Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures

Kesklahk lob'il

Loomulikult võib seda kanda igat sorti juukselahu või tukaga. Hetke kõige kuumem variant on jälle kesklahk. See ei pea olema küll nöörsirgelt tõmmatud, ent peaks pea sümmeetriliselt kahte ossa jaotama. Lagipeal saab sel juhul juustel vabalt langeda lasta, aga kui ajad glamuuri taga, tee endale peadligi hoidev frisuur soenguvahendiga.  

Allikas: Harpers Bazaar

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles