Mida mehed oma naiselt ootavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida mehed tegelikult oma abikaasalt tahavad? Portaal galtime.com vahendas, et uuringu näitel ei ole selleks sugugi mitte välised omadused.

Nii vallalised kui abielunaised küsivad endalt sageli, mida mehed tegelikult naiselt ootavad? Kas ma olen piisavalt ilus, tark, sale? Vene tutvumisportaal ElenasModels.com küsitles oma meeskasutajaid, et välja selgitada kolm kõige olulisemat omadust, mida mehed naistelt ootavad.

Tuli välja, et kakskümmend viis protsenti meestest asetas esimesele kohale lojaalsuse. Viisteist protsenti valis armastuse ja kolmandale kohale jäi ausus, mille valis kümme protsenti meestest.

Selgus, et abieluks ja tõsise suhte loomiseks ei ole meestele nii oluline naise välimus, kuivõrd hoopis suhte usaldusväärsus.

Naistelt küsiti sama ning ehk ei ole nii üllatav, et mehe välimus ei sattunud tulemustes isegi mitte esikümne sekka. Täpselt samad omadused olid olulised ka naistele.

Seega võib kokkuvõttes tõdeda, et kuigi abielunaistel ei ole jätkuvalt hea end täielikult käest lasta, on siiski hea teada, et kõik mehed ei pane jooksu, kui naine pisut juurde võtab.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles