Armastatud kiirmoebrändi disainer: Eesti naiste maitse on poolataridega võrreldes peenem (1)

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui varasemalt uurisime, kuidas erineb Eesti naiste stiil Soome naiste omast, siis nüüd võrdleme eestlannade stiili poolataride omaga.

Küsisime tuntud kiirmoebrändi Reservedi uue kapselkollektsiooni esitlusel disaineri Ewelina Wydra käest, kuidas erineb Eesti naiste stiil Poola naiste stiilist. Ewelina vastas, et Eesti naiste maitse on peenem, mis tähendab, et riietuse üldmulje on rahulikum ja tagasihoidlikum. «Eestlased eelistavad rohkem skandinaavialikku stiili, rahulikke kangaid ja minimalismi,» selgitas disainer. 

Reservedi Re.Design kapselkollektsiooni disainer Ewelina Wydra.
Reservedi Re.Design kapselkollektsiooni disainer Ewelina Wydra. Foto: Erlend Štaub

Kevadsuvisel hooajal soovitas Ewelina naistel garderoobi varuda kleidi, millega saab käia nii linnas kui rannas. Lisaks lühikesed püksid ja midagi peale viskamiseks, kui õhtul külmaks läheb. Kindlasti ei tasu unustada õigeid jalanõusid ja kotti. 

Armastatud kiirmoebränd Reserved leidis oma kevadsuvise kapselkollektsiooni Re.Design jaoks inspiratsiooni just Eesti ja Läti maastikust ning kahe riigi käsitöö- ja folklooripärandist. Vaata ka seltskonnagaleriist, kes uue kollektsiooniga tutvumas käisid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles