Mattias Naan: just see Charlie Chaplini nali töötab alati

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ele Adamson / Raadio Elmar

Püstijalakoomikud Tigran Gevorkjan ja Mattias Naan toovad 24. aprillil lavale esimese ühise stand-up show, mis kannab pealkirja «Nina ja vunts». Mehed rääkisid raadio Elmar saates «Päevapüüdja», milline nali töötab kõige paremini.

Tigran Gevorkjan ja Mattias Naan tunnistasid, et kuigi hüüdnimed on moest läinud, võib öelda, et Nina hüüdnime kannab eesolevas stand-up-etteastes Gevorkjan ja Vuntsiks nimetab end Naan.

24. aprillil tuleb Alexela kontserdimajas lavale koomikute esimene ühine stand-up show. «Seekord ei ole nii, et tuleb üks poiss, teeb oma nalja ära ja siis tuleb teine poiss. Seekord teeme ägeda ja teistmoodi show,» kinnitas Gevorkjan.

«See etteaste on vaheldusrikas. Lisaks on meil laval armeenlane, mis on teistmoodi,» rääkis Naan nende komöödiaõhtu eripärast.

Tigran täpsustas, et tänapäeval läheb kõige paremini publikule peale hea ja siiras huumor. «Samas tugev vulgaarsus mingist vanusest alates ei tööta. Iga koomik läheneb naljadele omamoodi. Mõnele meeldib rebida aktuaalse uudise kallal, meie näiteks seda ei tee,» lisas ta.

Mattias Naan tõi välja, et legendaarse inglise koomiku Charlie Chaplini arvates on universaalne nali see, kui paks naine basseini kukub. «Ma pean tunnistama, et see on tõsi. Ma naeran ennast ka ribadeks, kui keegi näiteks tänaval komistab,» lisas Naan ajatute naljade kohta.

Kuula intervjuud SIIT: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles