Järjekordne kapriis või loogiline otsus? Meghan ei palkagi lapsehoidjat!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar 11. märtsil 2019
Paar 11. märtsil 2019 Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment/Scanpix

Nüüd, kui sünnitustähtaeg on väga lähedal, on maailma silmad suunatud veelgi enam Briti kuningakoja poole. Vähe sellest, et Meghan peab järgima mitmeid veidraid traditsioone, pole saladus, et ta tahab paljusid asju omamoodi teha.

BestLife kirjutab, et Sussexi hertsoginna on teinud selgeks: tema ja prints Harry kavatsevad oma beebit enda tõekspidamiste järgi kasvatada. Nii on lastetuba dekoreeritud loodussõbralikult, värvid on sooneutraalsed ja Frogmore House’i on tellitud lisahelikindlad seinad (mille tõttu nende kolimine ka venib).

Paleetöötajate sõnul hakkab Meghani ema Doria Ragland mängima Meghani sünnitusjärgsetes plaanides suurt rolli. Oodatakse, et Doria saabub Londonisse õige pea, et pikemaks ajaks tütrega jääda.

Meghan on korduvalt öelnud, et on oma emaga väga lähedane, seega pole imestada, et ta sellisel ajahetkel just emale toetub. See selgitab ka kõlakaid, et senini pole palgatud veel lapsehoidjat – ehk on just Dorialt palutud lapsehoidmisabi?

Daily Stari sõnul käis Doria sügisel lapsehoidjakursustel. «See ei üllataks mind,» kostis üks õukondlane, kui temalt küsiti, kas Doriast saab lapsehoidja. «Meghan tahab teha kõike enda taktikepi järgi. Ma olen kindel, et proua Ragland teeb, mida iganes tema tütar temalt palub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles