Õnnelike paaride 6 saladust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Antonio Guillen Fernández

Milliste põhimõtete järgi elavad need paarid, kes ka pärast aastatepikkust kooselu nõnda õnnelikud on?

Nad julgustavad üksteist eraelule

Suhte alguses veedetakse suurema osa ajast üksteise seltsis. Mida aeg edasi, seda enam saadakse aru, et õnnelikuks suhteks ei pea olema alati üksteise küljes kinni ning hinnatakse rohkem ka personaalset ruumi ja aega. Nad on õppinud leidma ideaalse tasakaalu «meie» ja «minu» aja vahel.

Nad on saanud paremateks suhtlejateks

Tugev kommunikatsioon on iga hea suhte alustala. See nõuab nii head eneseväljendusoskust, aga ka kuulamisoskust. Õnnelikud paarid tegelevad konfliktide tekkimisel olukorraga koheselt ega ignoreeri seda.

Nad leiavad uusi võimalusi, kuidas põnevust hoida

Lihtne on takerduda rutiini ja teha vaid seda, mida vaja. Õnnelikud paarid leiavad uusi tegevusi, kuidas hoida sära silmil. Elu ei pea koosnema vaid tööst, kodutöödest ja lastega seotud kohustustest. Uurige uusi restorane, avastage uusi hobisid. 

Nad huvituvad üksteisest

Kui olete juba pikemat aega koos olnud, tundub, et tead teise inimese kohta kõike. Tema unistuste reisi või töökohta, toredamat lapsepõlvemälestust või lemmikut hobi. Kui soovid, et suhe oleks tugev ka pärast aastatepikkust koosolemist, tunne oma kaaslase vastu jätkuvalt huvi. 

Nad lasevad üksteisel kasvada ja areneda

Partneri juures toimuvad muutused võivad olla mõnede jaoks ärevust tekitavad. Mida see sinu jaoks tähendab? Kas partneri uus eluvaade muudab teie suhtes midagi olulist? Lihtne on langeda hirmude küüsi. Selle asemel toeta hoopis partneri arengut ning anna talle ruumi kasvamiseks. Olenemata muutustest on siiski oluline pikaajaline tugi ja usaldus, mis teie vahel on kasvanud.

Nad seavad uusi eesmärke ja aitavad üksteisel neid saavutada

Misiganes su elus eesmärgid ka poleks, hea partner toetab sind. Pole oluline, kas eesmärk on sinu individuaalne või teie ühine, kirjutab HuffingtonPost. Kui üks eesmärk on saavutatud, ei jää õnnelikud inimesed sellele ühele saavutusele puhkama. Nad leiavad uusi eesmärke, mis nende ellu põnevust ja rahuldust toovad.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles