Ole talvel stiilselt nunnu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole ka talvel stiilne
Ole ka talvel stiilne Foto: SCANPIX

Talv on peagi saabumas ning me kõik tahaksime näha välja hubaselt nunnud, mitte kui sallidesse mässitud lumememmed. Allpool on glamour.com tehtud meelespea, kuidas ja mida talvel kanda tohib ja mitte.

Kui on tõeliselt külm, siis...

... proovi pikemat mantlit. Selle talve parim valik on naiselikult liibuv mantel, mis muudab sind pikemaks ja samal ajal hoiab ka sooja.

... ära unusta tasakaalustada pikka mantlit kõrgete kontsadega saabastega. Lase mantlil ulatuda vähemalt sääremarjani, aga mitte maani.

Kui ihaled värvide järele, siis...

.... kanna erkpunast jakki või mantlit, mis on hea alternatiiv mustale. Punane sobib üldiselt iga nahatooniga ning ergastab halli päeva.

... ära unusta punast kombineerida oma garderoobi neutraalsete värvidega. Kandes punast koos valgega, võid kergesti tekitada härra Jõuluvana mulje.

Kui vajad salli ja mütsi, siis...

... eksperimenteeri lahedate kudumitega! Kootud asjad sobivad kõigega, alates nahktagist lõpetades spordijakiga.

... ära topi suuri salle oma jope alla, sest nõnda teed endast kohe tõelise lumememme!

Kui oled jõudnud saabasteni, siis...

... tea, et karvased saapad on hubased ja vaba aja klassika. Su välimus võib olla lahe talve-tšikk.

... hoidu kandmast suuri karvaseid saapaid paljaste säärte ja liibuva kleidiga. Sa ei taha ju näha välja nagu üks «moekatest» teismelistest?

Kui kannad sulejopet, siis...

... hangi see endale ilusas neutraalses või mõnes muus põhivärvitoonis. Heledad ja kerged joped on sinu parimad sõbrad hallidel päevadel.

... ära osta endale pastelset või valget sulejopet, sest soovid ju näida mõnusalt mugav, mitte ebamugavalt jäine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles