56 aastat abielus olnud paar suri mõnetunnise vahega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lahutamatud! Mees ja naine, kes olid 56-aastat abielus olnud, surid käsikäes mõnetunnise vahega.

Judy ja Will Webb (77-aastased) lahkusid üheskoos siit ilmast 6. märtsil. Paar suri kolm kuud pärast seda, kui Judyl meditsiinilise protseduuri tagajärjel infektsioon tekkis ja tervis halvenema hakkas.

Ühel päeval kukkus Will kokku, sest oli naise haiguse tõttu väga kurnatud ja stressis ning tervis ei pidanud enam vastu. Mees paigutati Southgate haiglasse, mille peale lasi ka Judy ennast antud haiglasse üle viia. Personal lükkas seejärel nende voodid kokku, et nad saaksid viimased hetked käsikäes veeta. «Kui minu isa suri, siis ema ei olnud kõnevõimeline, aga ta võttis minu lahkunud isa käest kinni ja silitas seda nii nagu teaks, et liitub temaga kohe varsti,» ütles paari leinav tütar Mary Beth.

Tütre sõnul olid tema vanemad kohtudes 14-aastased ja abielus oldud aastate jooksul pea lahutamatud. Paari jääb mälestama kokku kolm tütart, kellega neil olid väga lähedased suhted.

Kas pole mitte muinasjutuline armastuslugu? Käsikäes kuni lõpuni välja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles