Naised paljastavad kõige veidramad asjad, mille järele neil raseduse ajal on isutanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Me kõik teame, et raseduse ajal toimuvad naise kehas hormonaalsed muutused, mis võivad seal omajagu segadust tekitada. Ühel hetkel võib naisel olla meeletu isu seksi järele ja teisel hetkel võib ta ilma igasuguse põhjuseta nutma puhkeda.

Lisaks meeleolude kõikumisele võib rasedus kaasa tuua ka veidrad isud. Mõnikord tahavad lapseootel naised süüa (või nuusutada) lausa äärmiselt veidraid asju. Toome teieni mõned näited.

«Hetkel olen 35. nädalat rase, peagi tulekul minu teine poeg ja mul kogu aeg meeletu isu kriidi järele! Krõmpsuvat kriiti ei asenda mitte miski, kuigi olen proovinud süüa selle asemel muid krõmpsuvaid asju, näiteks jääd, pähkleid ja õunu,» kirjutab üks rase naine.

Jah, sa lugesid õigest, ta sööb seda sama kriiti, mida õpetajad tahvlile kirjutamiseks kasutavad.

Kõlab väga veidralt, kuid ühel teisel naisel jällegi isutas ei millegi muu kui õhupallide järele! «Mul ei ole iial sellist isu olnud ja see oligi põhjus, miks otsustasin rasedustesti teha,» kirjutas too naine.

Kolmas naine tõdes, et tema tahtis raseduse ajal vannivahu sisse kastetud pesukäsna süüa. Küll see lapseootus on ikka veider aeg, või mis? Tegelikult isegi ohtlik aeg, sest pole just eriti ohutu, kui sul on tugev tung juua pesupehmendajat, pesugeeli ja teisi puhastusvahendeid. Jah, ka seda tahtis üks järjekordne rase teha.

Millised veidrad asjad rasedatele siis veel on meeldinud? «Üsna imelik, aga raseduse ajal ma armastasin nende odavate kingakaupluste lõhna,» avaldas järjekordne ema. «Lõunapauside ajal oli mul tavaks mõnda sellisesse kauplusesse minna ja teeselda kingade vaatamist, kuigi tegelikult nautisin lihtsalt seda plastkummi aroomi,» lisas ta.

Veel oli naistel suur tung lakkuda kive ja asfaltit, kuid loodame, et nad suutsid kiusatustele siiski vastu panna.

Jäta kommentaar, milliseid veidrad tunge või isusid oli sinul raseduse ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles