Miks peaks valima karvaeemalduseks laserepilatsiooni?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ilukliinik Royal Grace

Karvade eemaldamiseks on palju erinevaid meetodeid nagu vahatamine, shugaring, keemiline depilatsioon, raseerimine, fotoepilatsioon jne. Need hooldused on tüütud, tihti valusad ja ebamugavad või aeganõudvad ning kõige suurem miinus on see, et karvad kasvavad uuesti tagasi. Ning pidevalt karvakasvuga võideldes kulutame selleks päris suuri summasid.

Royal Grace Ilukliiniku spetsialistid soovitavad valida laserepilatsiooni hoolduse, sest  sellel hooldusel on palju eeliseid:

  • eemaldab karvad jäädavalt, need ei kasva enam tagasi, kui on läbitud hoolduste kuur. Soovitatav on läbida kuuest hooldusest koosnev kuur, olenevalt inimese karvatüübist ja hoolduste vahemik on umbes üks kuu;
  • hooldus  on peaaegu valutu ja seetõttu sobib hästi ka tundlikele piirkondadele;
  • aparaadi võimsuse ja otsiku suure tööpinna tõttu on hoolduse ajakulu väike, olenevalt piirkonnast 15-45 minutit, näiteks kaenlaaluste piirkond 15 minutit, mõlemad sääred 30 minutit;
  • rahaline kokkuhoid, sest edaspidi ei pea enam karvaeemaldusele sentigi kulutama;
  • sobib naistele ja meestele ja kõikidele kehapiirkondadele.

Millist aparaati laserepilatsiooniks kasutatakse?

Royal Grace Ilukliinik kasutab laserepilatsiooni protseduuril täiesti uudse tehnoloogiaga aparaati. PrimeLase HR™ on mitteinvasiivne tehnoloogia, mis kasutab parimat jahutussüsteemi ja dioodlaserit 810 nm, mis eemaldab kõik karvad, mille värvus varieerub tumeblondidest mustadeni. Sobib erinevatele nahatüüpidele.

Kuidas hooldus välja näeb ja millal on oodata tulemusi?

Kõigepealt nahapind puhastatakse, märgitakse markeriga hooldust vajav piirkond, kantakse nahale geel ja seejärel liigutakse aparaadiga mööda nahapinda. Kui kliendil on sünnimärgid,  siis kaetakse need valge pliiatsiga ja seda piirkonda aparaat ei töötle. Tätoveeritud aladele hooldust ei tehta. Enne laserepilatsiooni protseduuri tuleb hooldatav piirkond täielikult raseerida.

Foto: Royal Grace

Juba peale esimesi hooldusi on märgata tulemust, karvakasv on hõredam ja aeglasem, kuid praktiliselt täiusliku tulemuse saavutamiseks on tarvis läbida hoolduste kuur. Kuur koosneb  kuuest hooldusest  ja hoolduste vahemik on umbes üks kuu.

Royal Grace Ilukliinikus on kliendil võimalus tulla tasuta konsultatsioonile, kus klient saab nõu ja soovitusi ning  koos vaadatakse üle aparaadihoolduste vastunäidustused. Registreerida või lisainfot küsida saab telefonil 5552 1017, info@royalgrace.ee või kodulehel  www.royalgrace.ee/laserepilatsioon/
 

Copy
Tagasi üles