Moenädalal modellina üles astunud Sissi: koguaeg oli väikene hirm

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Perit Muuga moesõus astus modellina üles lauljanna Sissi Nylia Benita. Kuigi lava pole neiule võõras, olevat modellina laval hoopis teine tunne.

Moedisainer helistas kolm päeva enne sõud Sissile ja palus teda modelliks. «Enne kui jõudsin üle mõtlema hakata, ütlesin ruttu «jah» ära,» meenutab neiu. Sissi sõnul erineb modellina laval olemine tublisti laulja karjäärist. «Tundsin, et vastutus oli grupi ja riiete jagada,» kommenteerib ta, et modellina on põhiline eesmärk mitte ise särada, vaid moelooja töö särama panna.

Sissi sai vahetult enne lavale astumist teistelt modellidelt nippe, kuidas kõndida. Kuigi kõik läks hästi, tunnistab lauljanna, et tundis pidevalt väikest hirmu kingadest mööda astumise ees. Lava-eelsesse hirmu Sissi ei usu: «See tähendab, et sa lihtsalt kannatad rohkem ja see on närvikulu, mida ei ole vaja tunda.»

Kuigi neiu emotsioonid modellindusest olid head, ei kiirusta ta end ise modelliks pakkuma. «Aga kui minult küsitakse, siis ma hea meelega tulen,» on Sissi kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles