PARIMATE GALERII: Viisteist värvikamat külalist Tallinn Fashion Weekilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis on kevade moesõnum number üks? Värv! Toome teieni 15 pilti TFW külalistest, kelle kohta saab igas mõttes ja kõva häälega öelda - värvikad kujud!

Mõni komplekt on sulaselge eeskuju ja inspiratsooniallikas. Teine aga nii pöörane, et parem ära kodus seda järele tee! Vaadata on sellegipoolest põnev. Elu keeb värvides ja julgete inimeste seljas!

Meie teame, kelle seljas alati päiek paistab! Isegi sombuse ilmaga.

Reede reipaim päikesekiir! Erkkollane on täpselt lauljatar Tuuli Ranna värv, kes mürgeldab elurõõmsas pundis Öed. Tee meile seda silmarõõmu, kanna seda tooni palun veel!
Reede reipaim päikesekiir! Erkkollane on täpselt lauljatar Tuuli Ranna värv, kes mürgeldab elurõõmsas pundis Öed. Tee meile seda silmarõõmu, kanna seda tooni palun veel! Foto: Erlend Štaub

Mis on moeasi numbes üks sel kevadel?

Mis on kevade moehitt? Vest muidugi! Ja just selline nagu kannab Eesti ainsa moeajakirja "Säde" hing ja peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja. Vest ostetud äsja Londonist, moemärgilt MSGM ja see sobib kõigega - eriti hästi Aldo Järvsoo kleidi ja sinisädelevate kingadega. Sõbranna punases overallis, Helen Schmidt Renalkost  tabab samuti hästi moebiiti.
Mis on kevade moehitt? Vest muidugi! Ja just selline nagu kannab Eesti ainsa moeajakirja "Säde" hing ja peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja. Vest ostetud äsja Londonist, moemärgilt MSGM ja see sobib kõigega - eriti hästi Aldo Järvsoo kleidi ja sinisädelevate kingadega. Sõbranna punases overallis, Helen Schmidt Renalkost  tabab samuti hästi moebiiti. Foto: Erlend Štaub

Parima paari kategoorias on sõelale jäänud...

Moe- ja messiperekond, Katrin ja Priit Pihela võiks vabalt võita enamiku sündmuste parimate riietujate tiitli põneva paari kategoorias.
Moe- ja messiperekond, Katrin ja Priit Pihela võiks vabalt võita enamiku sündmuste parimate riietujate tiitli põneva paari kategoorias. Foto: Erlend Štaub
Terje Tellingu superšikk sametkostüüm ja viimase vindini paigas aksessuaarid on jõukohased üksnes moeprofile. Kaasa Mait Valge ei stiilipuhtuselt ka milligrammigi maha - hea eeskuju teile, härrad!
Terje Tellingu superšikk sametkostüüm ja viimase vindini paigas aksessuaarid on jõukohased üksnes moeprofile. Kaasa Mait Valge ei stiilipuhtuselt ka milligrammigi maha - hea eeskuju teile, härrad! Foto: Erlend Štaub

Vaata tervet parimate galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles