Tallinn Fashion Week on nagu maagiline moekeeris, mis meelitab kokku kõige-kõige stiilsemad lähedalt ja kaugelt, Eestist ja piiri tagant, moeseltskonna südamest ja kõigilt muudelt elualadelt. Selle kambas silma paista - no see on kõva tase!

Aga siin on kümme, kes väärivad kohe suurt aplausi! Tehke järele

Vaata ja imesta! Sel korral on valik tehtud terviku põnevuse ja eksperimenteerimisjulguse alusel. Hea tuju ja uute ideede doos garanteeritud.

Meisi Volt jäi kaadrisse neljapäeva põnevaimas kleidis. Kuid asjatundjad teavad, et tegu on austusavaldusena TFW debüüdi teinud tõusvale tähele Liisi Tuile! Moe-meisi kleit pärineb sama moelooja kollektsioonist, millega ta hiilgas Antoniuse moeshowl. Kuid igaühel pole muidugi sama palju kuraasi, et sellise suure iseloomuga kleit sama stiilselt välja kanda.
Meisi Volt jäi kaadrisse neljapäeva põnevaimas kleidis. Kuid asjatundjad teavad, et tegu on austusavaldusena TFW debüüdi teinud tõusvale tähele Liisi Tuile! Moe-meisi kleit pärineb sama moelooja kollektsioonist, millega ta hiilgas Antoniuse moeshowl. Kuid igaühel pole muidugi sama palju kuraasi, et sellise suure iseloomuga kleit sama stiilselt välja kanda. Foto: Erlend Štaub
Stiilne, rühikas ja intrigeeriv! Me pole seni suutnud kaunitari isikut tuvastada, kuid valik on õiglane ja puhtalt stiilipunktide järgi - nii pole anonüümsus põhjus, et parim riietuja esikümnest välja jääks. Kes tunneb - kirjutage meile, me plaksutame!
Stiilne, rühikas ja intrigeeriv! Me pole seni suutnud kaunitari isikut tuvastada, kuid valik on õiglane ja puhtalt stiilipunktide järgi - nii pole anonüümsus põhjus, et parim riietuja esikümnest välja jääks. Kes tunneb - kirjutage meile, me plaksutame! Foto: Erlend Štaub
Üks pilk tervikule - tegemist on proffiga! Ja nii ongi. EKA moekateedri juhataja Piret Puppart kuulub Eesti parima stiilitunnetusega inimeste sekka ja iga tema paika timmitud tervik väärib kunstiteosena lähemat uurimist.
Üks pilk tervikule - tegemist on proffiga! Ja nii ongi. EKA moekateedri juhataja Piret Puppart kuulub Eesti parima stiilitunnetusega inimeste sekka ja iga tema paika timmitud tervik väärib kunstiteosena lähemat uurimist. Foto: Erlend Štaub
Hulljulge eksperimentaator stiilirindel Danja Leonov lajatab sellise meeletu ideedehunnikuga, mida ei suudaks välja kanda mitte keegi peale tema.Paras otseteed moelavale kupatada - aplaus oleks kindel tulema!
Hulljulge eksperimentaator stiilirindel Danja Leonov lajatab sellise meeletu ideedehunnikuga, mida ei suudaks välja kanda mitte keegi peale tema.Paras otseteed moelavale kupatada - aplaus oleks kindel tulema! Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy