Uuring: inimesed tahavad korterikaaslast, kes joob veini

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Pole paremat tunnet kui pärast pikka ja väsitavat päeva lõpuks koju jõuda. Seda muidugi juhul, kui sul ei ole korterikaaslast, kellega sa ei klapi.

Tuleb välja, et ebasobiv korterinaaber on paljude jaoks selline isik, kes ei naudi veini joomist. Päris huvitav eks?

Hiljuti viis korteri -ja majakaaslaste kuulutusi vahendav leht SpareRoom läbi uuringu, et teada saada, millised omadused mängivad kaasrentnikku valimisel rolli. Vastused koguti enam kui 6000 inimeselt ning nendest 25 protsendi jaoks oli oluline, et otsitav inimene armastaks veini juua. Seega, kui teinekord oled korteri otsingul, siis võib-olla polegi mõtet reklaamida ennast ülikorraliku ja alkoholi mitte tarbiva inimesena (kui see tegelikult tõele ei vasta).

Samuti eelistaksid inimesed endale sellist korterikaaslast, kellel on nendega ühised huvid, sarnased toitumiseelistused ja üllatus-üllatus – kes oleks valmis oma Netflixi kasutajat jagama.

Kokkuvõtteks võib öelda, et inimesed tahavad elada koos kellegagi, kes on nende endiga sarnane. Kõlab üsna loogiliselt? Meile igatahes küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles