Stiilikuningannad tabatud! 8 kõige stiilsemat Eesti naist (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Fashion Week tõmbab stiilseid inimesi ligi lausa magnetiga. Eksid, kui arvad, et vaatemäng vaid moelavaga piirdub! Oh ei - tõelise ideedetulva ja suurepäraseid stiilinäiteid leiab ka publiku hulgast! Imetle parimate riietujate galeriid!

1. Kaja Kallas. Kui oskad valida õige värvitooni, mis kandja ilu särama lööb, oled juba moemärklaual kümnesse tabanud! Aga kui mängu tulevad veel õiged proportsioonid, hea materjal ja isikupärased detailid, on tulemus võrratu.

Kaja Kallas, konkurentsitult Eesti stiilseim poliitik. Braavo!
Kaja Kallas, konkurentsitult Eesti stiilseim poliitik. Braavo! Foto: Erlend Štaub

2. Olga Makina. Must pole värv, vaid üle-ekspluateeritud pimedus. Moeseltskonnas kantakse seda kõige rohkem kuid põnev välja näha on selles kõige keerukam. Olga valitud must, maksipikkuses ja hooletult taljele heidetud seosvööga särkpluuskleit, meesteking ja poisipea - see tervik näitab stilistika meistriklassi! Katrin Kuldma ja Amanjeda veatu maitse õhkub sellest kleidist saja meetri kaugusele.

Foto: Erlend Štaub/TFW

3. Mirjam Väljaots. Miksimise supertulemus modellilt ja äridaamilt - pehme kampsik kõrgläikelise glamuuriseelikuga, saatjaks sametist sukksaapad ja kõige krooniks elektrisinine käekott. Kaunitari saatev galantne pisipoja Lukas sulatab veel viimasedki südamed. Sellelt pikki aastaid maaima ja moelavasid kündnud kaunitarilt tasub šnitti võtta!

Foto: Erlend Štaub/TFW

4. Nancy. Pole palju naisi, kes julgeks õhtukleidi kujul selga tõmmata kahvatubeeži soonikust soki. Ja veelgi vähem neid, kes selle säravalt välja kanda suudaks. Aga mõni selline haruldane eksemplär siiski leidub - igavesti noor, igavesti vormis ja igavesti lummav Nancy. Kuid ärge seda kodus parem järele teha proovige!

Foto: Erlend Štaub/TFW

5. Maian ja Natalie S. Korovina. Lauljatar Maian pole mitte asjata noorte stiili-ikoon nii muusikalise maitse kui riietuse küsimustes. Põlegu ta sinise või valge leegiga, tulemus on nii cool ja kuum, et võtab põlved nõrgaks. Ja rebel sokk meestekingaga on tema puhul kujunemas omamoodi signatuurstiiliks. Natalie puhul kuulub hea stiilitunnetus vist juba veregruppi ja ega teisiti moerindel möllata saakski. Eriti lahe on avara ja kitsa silueti ning heleda ja tumeda värvivaliku mõju ühise lajatusena!

Foto: Erlend Štaub/TFW

6. Katrin Pihela ja Laura Prits. Kui optimismi ja elurõõmu saaks moekunsti keelde tõlkida, näeks see välja täpipealt nõnda! Katrini pilgumagnetist punane narmaskeep pärineb Iris Janvieri viimasest kollektsioonist koostöös Piret Puppartiga. Laura on aga muusikaelus lege värvihuligaan - nii lõbusaid kombinatsioone oskab pungiliku ulakusega kokku žongleerida tõepoolest ainult tema!

Foto: Erlend Štaub/TFW

Sõbranna toob uue galerii Eesti stiilseimaid riietujaid Sinuni juba homme!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles