Põhjused, miks mitte kallimaga kokku kolida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Kokku kolimine on oluline ja eriline sündmus. Paraku võivad valed eesmärgid ja rääkimata teemad teie värskele kooselule tumedaid pilvi heita.

Teie kokku kolimine on majanduslik leevendus

On mõistetav, et kellegi teisega üüri jagada on kergem kui üksi üürida. Kui aga see on teie kokku kolimist ergutav põhjus, ei tasuks selle sammuga veel kiirustada. Kokku kolimine peaks tulema mõlema soovist astuda suhtes samm edasi.

Loodad, et kokku kolimine lahendab suhteprobleeme

Osad paarid kolivad kokku, kuna üks osapool tunneb end kõrvalejäetuna või on probleeme teineteise usaldamisega, kirjutab EliteDaily. Kokku kolimise põhjus ei tohiks kunagi olla teise osapoole kontrollimine. Enamus probleeme kokku kolimine pelgalt ei lahenda.

Te pole rääkinud rahast

Rahast rääkimine võib olla keeruline ja ebamugav. Sellegi poolest on ühise majapidamise puhul oluline seda teha. Kas te kumbki panustate võrdselt? Kuidas sinu kaaslane teie ühist elukorraldust ette näeb? Kui sellest enne kokku kolimist ei räägita, võib see tekitada hiljem suuri probleeme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles