Vanglakolumnist Ronja: jutud linna peal lahti - mul mees vanglas, aga ise müün ennast!

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Olen ennegi kirjutanud, et minu arusaama mööda vangla teeb midagi inimesega. See puudutab kuidagi hingepõhjast, kui sa seda lased. Kui lähedane satub trellide taha, koged segadust, viha ja kurbust. Aga kui ollakse valmis pea ees sisse hüppama, muutub kurbus kõik pöördvõrdeliseks.

Olen tihtilugu saanud suuremat sorti üllatuse osaliseks, kui minu sõbralikku loomust on segi aetud flirtimisega. Eriti juhtub seda viimasel ajal, kui kõik tuttavad ja sõbrad teavad, kus mu elukaaslane on. Kohutatuna tekkinud olukorrast pean tavaliselt hakkama selgitustööd tegema. Et noh, siis kõik asjaosalised tekkinud huvitavast olukorrast kahjustamata välja tuleksid.

Üks armas inimene minu enda perekonnast muutus mu jaoks sekundi murdosaga täiesti võõraks, kui ta kirjutas järgmist: «Oma müügipilte palun ära postita avalikkusse. #piinlik #kahjuKaarelist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles