Pulmaplaneerija annab nõu: kuidas valida pulma kuupäeva

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Pulmapäeva valimine on mõne paari jaoks väga lihtne, teiste jaoks äärmiselt pikk protsess. Mida kuupäeva valikul silmas pidada?

Tseremoonia asukoht

Kas soovid tseemooniat õues või siseruumis? Kui soovid väljas abielluda, pead arvestama keskmise temperatuuriga, mis sel ajal väljas võib olla. Kas sul on eelarves raha, et rentida vihma korral suur telk või külmema ilma korral soojusallikad. Milline näeb sinu unistuste tseremoonia koht välja erinevatel aastaaegadel?

Lilled

Kui sul on kindel soov saada enda pulmalilleks mõni hooajaline lill, siis tasub ka pulm seda arvestades ajastada. 

Riiklikud pühad

Nii rendihinnad kui kohtade (ja tegijate) saadavus sõltuvad sageli pühadest. Samas võivad pikad nädalavahetused olla eeliseks külalistele, kes saavad muretult teie tähtsale päevale ka kaugemalt sõita. 

Unistuste peokoht

Kui sul on olnud oma unistuste peopaik juba aastaid, siis mängib selle saadavus kuupäeva valimisel olulist rolli. Kõige populaarsemad peokohad võivad nädalavahetuseti olla broneeritud rohkem kui aasta ette. Kui soovid pulmi teha kõrghooaja väliselt, võid saada parema hinna ja vabama graafiku.

Pikk või lühike kihlus

Mõned eelistavad pikka kihlust, et jõuaks liigse närvikulu ja kiirustamiseta planeerida oma unistuste pulmad. Teiste jaoks jällegi pole probleem korraldada endale sobiv päev lühikese ajaga. Siin pole õiget ega vale. Kõik sõltub eelistustest, kirjutab EliteDaily. Kui soovid kiirelt abielluda, kuid unistuste koht on broneeritud enam kui aasta ette, mis saab olulisemaks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles