Tahad moodne olla, aga raha napib? Siin on sulle lahendus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prada
Prada Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures

Läbipaistvad mustad põlvikud olid moenädalate ühed suurimad tegijad ja kui ka logoga luksussokid on väljaspool sinu eelarvet, siis ühe moodsa paari kaubandusvõrgust ikka leiab. 

2019. aasta Prada kevadšõul kandsid modellid läbikumavaid musti põlvikuid mod-seelikute, A-lõikega kleitide ning trikoode juurde. Heakene küll, nende esemete hind, millel on Prada logo külje peal, on küll krõbedam, nii 160 euro kandis, kuid õnneks pole poed veel mustadest põlvikutest tühjad. 

Uue talve moešõudel olid läbipaistvad mustad põlvikud taas kord lavalaudadel. Sedapuhku näitas neid Self-Portrait, kus modellid kandsid neid mustade teravate libikutega.

Gigi Hadid Prada peol.   
Gigi Hadid Prada peol.   Foto: Laurent VU/SIPA / Laurent VU/SIPA

Hea ja praktiline uudis on see, et mustad põlvikud sobivad mis tahes jalatsitega: nii valgete platvormketside kui lihtsate libikutega. Eriliselt sobilikud on nad just selliste ilmade ajal, kui pole enam päris talv, aga õige kevad ka veel mitte. 

Prada
Prada Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles