Printsid William ja Harry lähevad lahku

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese jõulupüha hommik. Vennad oma abikaasade ja isaga.
Esimese jõulupüha hommik. Vennad oma abikaasade ja isaga. Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images/Scanpix

Cambridge’i ja Sussexi hertsogid löövad ametlikult oma majapidamised lahku ning lähevad oma abikaasadega eri teid mööda, kuigi on terve oma elu olnud maailma üks armastatumaid vennaspaare.

Nüüd aga löövad vennad lahku kõik oma elude logistika. Eri majadesse kolivad nende töötajad. Näiteks kolivad Sussexi hertsog ja hertsoginna Buckinghami paleesse ning ka on võtnud Harry ja Meghan tööle uue pressisekretäri.

Selles otsuses nähakse selget märki, et Meghan ja Harry võtavad selge, teisest paarist eristuva suuna, et töötada endale lähedaste teemadega.

Kolimisteade tuli kuid pärast spekuleerimist teemal, mis küll vendadest saab. Fantastiliseks nelikuks nimetatud William, Kate, Harry ja Meghan on pidanud mitmeid kuid ümber lükkama kuulujutte, et vendadepaari tööstiilid ei ole enam omavahel sobivad.

Cambridge’i hertsog valmistub oma tulevaseks rolliks kuningana, mistõttu tema tööelu keerleb riigimehelike tegevuste ümber. Sussexi hertsog on aga seni pidanud hakkama saama meeskonnaga, mida ta jagas koos vanema vennaga. Selgelt senine töökorraldus ei sobinud enam kellelegi.

Eelmisel aastal teatasid Harry ja Meghan, et kolivad Kensingtoni palees Frogmore’i, et valmistuda lapse saabumiseks. Eile õhtul väljastas lõpuks palee ka selleteemalise ametliku teate, kirjutab The Telegraph.

«Kuninganna on nõustunud Sussexi hertsogi ja hertsoginna uue loodava majapidamisega,» kirjutati teates. «Majapidamine, mille loomist toetab kuninganna ja Walesi prints, luuakse kevadel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles