Iluekspert soovitab: Pariisist inspireeritud viis kevadist meigitrendi

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Chad McDermott / PantherMedia / Scanpix

Kuigi ilmataat on kevadpäikesega kitsi olnud, saabub kalendrikevad järgmisel nädalal ja meie tahame kevadeks valmis olla!

Artistry iluekspert Andrzej Sawicki soovitab värske Pariisist inspireeritud kevadkollektsiooni näitel, millised tooted võiksid sel hooajal meigikotis olla.

Prantslaslik punane huul

Kui eelmisel kevadel olid huuled tagasihoidlike pastelltoonide päralt, siis selle aasta märksõnaks on intensiivne toon. Moes on prantslaslik punane huul, millele annab õrna varjundit fuksia või korall. Et punane huul silma paistaks ning ülejäänud jumestusega sobiks, hoia silmameigis õrnemat joont.

Massiivsed kulmud ja pikad ripsmed

Selgelt piiritletud ja tumedad kulmud on jätkuvalt moes. Kui pelgad kulmujoonega eksperimenteerida, siis jäta selle kuju võimalikult loomulikuna, kuid ära hoia tagasi värviga. Eelista tumepruuni või šokolaadikarva kulmuvärve- ja pliiatseid. Piiritletud kulmudele teevad komplimendi tihedad pikad ripsmed. Tavapärase grafiidi või musta värvi asemel katseta sel kevadel pruuni ripsmetušši.

Korall on trendikas

Selle kevade trendivärv on korall ning selle varjundid, alates õrnast aprikoosi toonist kuni küllusliku oranžini. Korall on ideaalne toon nii huulevärvi- kui läikena, lauvärvi kui põseruužina. Käekotis võiks olla ka üks mitmel otstarbel kasutatav korallitooni meigitoode, mida saad kasutada nii huultel, silmalaugudel kui põsesarnadel.

Pastelsed lauvärvid

Üks läbivaim joon selle kevade meigimaailmas on pastelsed lauvärvid, mis on ainest saanud vahukommidest. Kasuta silmameigis julgelt matt-efektiga mündirohelist, helesinist, lillat või roosakat tooni. Õhtumeigis intensiivsema tulemuse saavutamiseks kasuta mitut värvi koos või viimistle sädeleva lauvärviga.

Plinkiv sädelus

Pea kõiki kevadsuviseid meigitooteid iseloomustavad sära ja läige, mida võiks kanda nii silmalaugudele, põsesarnadele, huultele kui isegi kehale. Argipäeva meigi juures soovitan siiski sädeluste, helgi ja läigetega piiri pidada, et lõpptulemus jääks maitsekas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles