Viis head meiginippi 50+ naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts.
Julia Roberts. Foto: MATT PETIT / REUTERS / Scanpix

Meigikunstnik Jenny Patinkin annab nõu, kuidas 50+ vanuses jumestust kasutada nii, et see su parimad küljed esile tooks. 

1. Sega jumestuskreemi 

Kui su nahaga toimuvad muutused ja tekivad kerged joonekesed, ebaühtlane nahatoon ja suurenenud poorid, võib tunduda loogiline kasutada rohkem jumestuskreemi, et neid muutusi peita. Meigikunstnik soovitab kasutada keskmise katvusega jumestuskreemi ja sinna hulka segada paar tilka vedelat highlighterit ning kanda see nahale paksu pintsliga. Jumestuskreemi segamine aitab saavutada kumava ja kirkama nahatooni, pakkudes sealjuures endiselt katvust. 

2. Kasuta vähem peitekreemi

Vanemaks saades muutub silmaaluste peitekreemiga katmine suureks väljakutseks ja sellepärast tuleks toodet silmaaluses piirkonnas kasutada võimalikult vähe. Tuleb hoolitseda ka selle eest, et toode silmaümbruse õrnale nahale võimalikult hellalt kantud saaks.

3. Eelista vedelat highlighterit puudritaolisele

Kindlasti ei tasu vanemas eas highlighteri kasutamist peljata, sest see aitab nahal paista niisutatud ja ergas. Küll aga peaks eelistama puudritaolise highlighteri asemel kreemjaid või vedelaid variante, sest neid on kergem harjutada ja nad ei too joonekesi nii teravalt esile. 

4. Ära unusta ripsmetušši

Kindlasti ei tohiks unustada ripsmetušši kasutamist, sest pikad ja tumedad ripsmed tõmbavad tähelepanu silmadele ja näol olevad joonekesed ei paista nii hästi välja. Meigikunstnik räägib, et eelistab ise kasutada väiksema harjasega ripsmetušši, sest sellega pääseb hästi ripsmejuurtele ligi ja efekt on suurem. 

5. Väldi nahatooni erinevust

Lõpetuseks paneb Patinkin südamele, et kindlasti ei tohiks mööda vaadata näo ja dekolteepiirkonna nahatooni erinevusest. On palju tooteid, mis aitavad võidelda pigmendilaikudega näos, kuid kõige lihtsam on kasutada päikesepuudrit ja kanda seda dekolteele suure ja pehme pintsliga, kirjutab PureWow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles