Donna Nordica toob kevadesse värviplahvatused ja valguskülluse

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donna Nordica.
Donna Nordica. Foto: Erakogu

Sõbranna tutvustab sulle järjest Tallinn Fashion Weekil osalevate disainerite kollektsioone ja eksklusiivseid moefotosid. Donna Nordica toob kevadise Tallinn Fashion Weeki raames lavale oma selle aasta kolmanda temaatilise kleidikollektsiooni, kevadsuvise «al Mare» ehk «Mere ääres».

Põhjamaise mere ääres elava naise elus on algamas uus kevadsuvine periood, mis pärast monokroomset talve lausa januneb plahvatuslike värvide ja valguskülluse järele. Donna Nordica värske kollektsioon «al Mare», mille nimi viitab Tallinna populaarsele linnaosale, ongi loodud kevadiseks turgutuseks ning toob algavasse hooaega lilled, liblikad, pastelltoonid ja suveõhtule omase jõulise rütmi ühes põnevate värvimängudega.

Donna Nordica.
Donna Nordica. Foto: Erakogu

Kollektsiooni materjalideks on trikotaažid: polüester, viskoos ja puuvillasegu elastaaniga. Mustrites domineerivad julged mitmemustrilised kangad, rätimustrid ning meremehe triipudesse põimitud lille-, kiili- ja liblikamotiivid. Traditsioonina jätkab bränd nn hea-tuju-kleitide tegemist, millega saab minna kevadpäevast suveõhtusse.

Donna Nordica on peatselt 6-aastaseks saav kodumaine bränd, mis pakub Eesti naistele hommikust õhtuni kantavaid mugavaid kleite. Donna Nordica värske kollektsioon tuleb Tallinn Fashion Weeki raames esitlusele reedel, 22. märtsil kell 18.00 Kultuurikatlas. TFW piletid on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles