Perit Muuga toob lavale Aafrika hõngu ja möirgavad kaslased

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perit Muuga looming.
Perit Muuga looming. Foto: Kristiina Tiimus

Sõbranna tutvustab sulle järjest Tallinn Fashion Weekil osalevate disainerite kollektsioone ja eksklusiivseid moefotosid. Loomaprintide poolest tuntud Perit Muuga jätab seekordses, Tallinn Fashion Weekil esitlusele tulevas kollektsioonis Eesti metsad seljataha ja suundub otse savanni südamesse, eksootiliste kiskjate varjatud maailma. 

Kollektsioonis «Kuum maa» hiilivad rohumaade kuumuses ringi metsikud leopardid, möirgavad lõvid, öömustad pantrid ja salakavalad maod.

Perit Muuga looming.
Perit Muuga looming. Foto: Kristiina Tiimus

Kollektsiooni efektsete loomapiltide ja -mustritega prindid vahelduvad kaunite ühetooniliste kangastega. Soojad oranžid, särtsakad rohelised ja hõõguvpunased toonid harmoneeruvad aga laisa beeži ning tuhmi mustaga, moodustades kutsuvalt suvise värvigamma.

Perit Muuga looming.
Perit Muuga looming. Foto: Kristiina Tiimus

Kasutatud materjalideks on mugav puuvillatrikotaaž, hingav lina, pehme kunstnahk ja lendlev šifoon. Kollektsiooni läbivad aafrikahõngulised puidust pärlkaunistused mõjuvad ühtaegu nii boheemlaslikult kui ka elegantselt kuninglikult ning rõivaid täiustavad lisaks ka eklektilised puidust ehted. Perit Muuga uus kollektsioon pakuv rõivastust nii igapäevaseks kandmiseks, suvisel ajapeol hõljumiseks kui ka tõeliselt pidulikuks ürituseks. Lisaks naisterõivastele tuleb esitlusele ka neli meestekomplekti.

Perit Muuga looming.
Perit Muuga looming. Foto: Kristiina Tiimus

Perit Muuga kollektsioon tuleb kevadise Tallinn Fashion Weeki raames esitlusele reedel, 22. märtsil kell 18.00 Kultuurikatlas. TFW piletid on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles