Lugejamäng: saada jõulutoidu retsept ja võida väärtuslik auhind

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retseptivõistlusele on oodatud nii soolaste kui magusate roogade valmistamisõpetused.
Retseptivõistlusele on oodatud nii soolaste kui magusate roogade valmistamisõpetused. Foto: SCANPIX

Postimehe jõuluteemaline erileht ning kohvikud Werner ja Truffe kutsuvad osalema retseptivõistlusel, mille võitjat ootab auhind 150 euro väärtuses.

Võistlusel osalemiseks tuleb toimetusele saata oma retsept põnevast jõulutoidust. Oodatud on nii magusate kui soolaste jõuluroogade retseptid. Retsepte koos valmistamisõpetusega ootame 14. detsembrini. Need tuleb saata e-posti aadressile toimetus@tarbija24.ee.

Kindlasti tuleb kirjale lisada oma ees- ja perekonnanimi, kontaktandmed ning märge selle kohta, kas tegemist on originaalretseptiga või kelleltki teiselt saadud ideega.

Huvitavamad retseptid proovib järele žürii, eesotsas Maitseelamused Grupi peakoka Joel Ostratiga. Parimad retseptid avaldatakse ka Postimehe jõuluteemalisel erilehel. Võitjad kuulutatakse välja pärast 14. detsembrit.

Parimatest parim saab kohvikutelt Werner ja Truffe auhinnaks jõululaua korvi, millest peaks kõhu täis saama kuni kümme inimest. Korvist võib leida jõuluterriini, maitseelamuste hoidise juurviljadest, laagerdatud ning marineeritud veiseliha, maitsestatud jõuluhane, sinikarbid vahemerepäraselt, lõhe-peekoni piruka, trühvlid, banaani-karamelli muffinid, piparkoogid jpm. Korvi väärtuseks on 150 eurot.

Peakoka kahele lemmikule on veel välja pandud lisaauhinnad – luksuslik trühvlivalik väärtuses 15 eurot.

Werneri ja Truffe kohvikutest saab lisainfot veebiaadressilt maitseelamused.ee.

NB! Vabandame lugejate ees, kes püüdsid retsepti saata siin varem märgitud kehtetule meiliaadressile. Nüüdseks on viga parandatud. Õige aadress on toimetus@tarbija24.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles