3 lihtsat moodust suhtesse värskust tuua

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Tunned, et sinu paarisuhe vajaks kevade saabudes värskeid tuuli? Proovi neid kolme nippi ja veedate üheskoos mõnusalt aega. 

1. Võtke talvest viimast

Varsti on kevad käes ja sa ei taha teha muud kui väljas päikesepaistes jalutada. Nautige veel viimast lund ja süümepiinade vabalt toas niisama vedelemist. Pange peale oma lemmiksari, süüdake küünlad ja kasutage seda tubast aega üksteise seltskonna nautimiseks. 

2. Teeselge afääri

Erootikaraamatu autor August McLaughlin soovitab astuda afääri oma partneriga. See ilus kleit, mis sul kapis ripub ja kandmist ootab? On aeg see selga panna, ennast valmis sättida ja kaaslasele sõnum saata, millises baaris kohtute. Õhtu jooksul on keelatud rääkida kohustustest, arvetest ja lastest - jooge mõned kokteilid ja vaadake, kuhu õhtu teid viib. 

3. Kokka ta lapsepõlve lemmiktoitu

Võta ühendust oma kaaslase vanaema, ema, õega - kellegagi, kes teab, mida su partner armastas lapsepõlves süüa. Osta toitu valmistamiseks vajalikud komponendid ja kutsu oma teine pool endaga koos kokkama, soovitab PureWow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles