Isad annavad nõu: kuidas endale hingesugulane leida (1)

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / PantherMedia / Monkeybusiness Images

Isad on targad. Nad ei ütle sageli palju, aga nende sõnadel on jõud. EliteDaily küsis isadelt nõu, kuidas leida enda hingesugulane.

«Sinu kaaslane on eluaegne kohustus kompromissideks. Ole kindel, et sinu hingesugulasel on hea süda. Jäta meelde, et väikesed asjad ongi lihtsalt väikesed asjad - ära lase neil end juhtida.»

«Hakka enda hingesugulast otsima siis, kui sul on endaga mugav ja oled finantsiliselt iseseisev.»

«Sa pead leidma endale selle inimese, kellega tahaksid olla koos rohkem kui kellegi teisega maailmas. Isegi, kui see aeg on veedetud tühjas toas mitte midagi tehes.»

«Esiteks peab olema võimalik selle inimesega asju arutada. Sa pead austama teda piisavalt, et kuulata ta ära vaatamata sellele, kas nõustud temaga või mitte. Üldiselt peaksid tahtma, et teil oleksid ühised põhiväärtused.»

«Ära kunagi lepi vähemaga.»

«Leia endale keegi, kellel on samad väärtused kui sinul. Küsi, kas see oleks keegi, keda ka mu pere armastaks. Mu ema alati ütles, et sa ei abiellu vaid inimesega, aga kogu tema perega. Kas tema on see, kellega koos vananeda? Kas see inimene aitab sind pere kasvatamisel? Kas ta ajab sind naerma? Sinu ema pole lihtsalt hingesugulane, aga ka minu parim sõber. Kas ta annab sulle ruumi teha omi asju?»

«Kuniks sa leiad kellegi, kes kohtleb sind austuse ja armastusega, on see ainus, mis loeb.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles