Sõdurid viskasid Meghanist eemal viibivale Harryle romantilise vimka

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Bardufossis, Norras
Harry Bardufossis, Norras Foto: NTB SCANPIX / REUTERS/Scanpix

Kuigi tegemist oli Sussexi hertsogi ja hertsoginna esimese valentinipäevaga, mille nad veetsi abielupaarina, olid nad siiski kohustuste tõttu sadu kilomeetreid üksteisest eemal.

Aasta romantilisemal päeval saabus prints Harry hoopis Norra, Bardufossi, et külastada lahingharjutust Clockwork. Kuningliku mereväe kapten Harry saabus baasi 14. veebruaril.

Bardufossis õpivad sõjaväelased, kuidas ekstreemsetes oludes ellu jääda. Arvestades, et see asub 321 kilomeetri kaugusel Arktilises ringis, on tegemist suurepärase kohaga säärasteks õppusteks.

Visiidi ajal viidi Harry aga Quincey varjendisse, mis on sisuliselt iglu. Sõdurid olid aga vaeva näinud ning kaunistanud selle Harry ja Meghani pulmafotodega, samuti põlesid küünlad ja mängis romantiline muusika.

Harry iglus
Harry iglus Foto: NTB SCANPIX / REUTERS/Scanpix

«Oh teid veidrikke,» tõdes Harry. «Väga tore, et te mind oma privaattemplisse kutsusite – või kuidasiganes te seda nimetate. Ja muusika, see käib asja juurde? No küll on ikka romantiline!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles