Lahkumineku ABC: kuidas käituda, kui suhe on lõppenud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viktor Cap / PantherMedia / Viktor Cap

Suhe sai läbi. Mis edasi?

Blokeeri, lõpeta jälgimine - tee, mida vaja

Uudishimu on ohtlik asi. Eriti, kui süda valutab. Ehk tundub lausa, et tema sõbralistist eemaldamine on nõrkuse märk. Ära mõtle sellistele asjadele. Pane enda (vaimne) tervis esikohale. Kui oled endiselt haavatav, võib eksi sotsiaalmeedia sisu teha palju kurja. Ka kuulsused eemaldavad enda listist inimesed, kes segavad nende igapäevast toimimist. Usu, see töötab.

Planeeri midagi, mida oodata

See auk, mis sinu ellu lahkuminekuga paratamatult tekib, tuleb kuidagi sisustada. Olgu see midagi meeldivat, mida kogu selle jama keskel oodata. See võib olla reis sõpradega või mõni uus hobi.

Hoia end liikumises

Käi trennis, liigu väljas, annab Cosmopolitan nõu. Uuringud on näidanud, et füüsiline aktiivsus aitab hoida ka meeleolu paremana. Trenn vallandab organismis õnnehormoone, mis mõjub hästi nii enesetundele kui tujule. Lisaks aitab trenn saada mõtted muudelt asjadelt eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles