Lugejamäng: millised olid rõivad sinu lapsepõlves? Kirjuta ja võida ahvatlev kingitus Moekuulutajalt

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Millised riided sulle lapsepõlvest meenuvad? Kuidas sinu ema ja vanaema riides käisid? Millistest rõivastest unistasid lapsena? Mis oli tollal moes kuumim sõna? Kirjuta meile ja võid võita 100 euro väärtuses moekaupu Tartu Kaubamajast koos personaalse teenindusega.

Mood muutub ajas, aga teeb ometigi ringe. Täna on meie rõivaste valik suurem kui eales varem. Mis oli sinu lapsepõlves teisiti? Millised on sinu lapsepõlvemälestused seoses rõivastega? Jaga meiega oma mälestusi ja osale Moekuulutaja poolt välja pandud auhinna loosis. 

Auhinnaks on 100 euro väärtuses moekaupu Tartu Kaubamajast koos personaalse teenindusega. 

Vastuseid märksõnaga «Moekuulutaja» ootame aadressile sobranna@postimees.ee kuni 9. märtsini (k.a). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. Võitja selgub loosi teel. Auhinna võitja kuulutame välja Sõbranna Facebooki lehel.

8.-9. märtsil oodatakse huvilisi Tartu Kaubamaja Moekuulutaja üritusele, kus moelaval on nii värskeimad trendid kui ka keskkonnasõbralik taaskasutusmood. Helielamusi pakuvad Uku Suviste ja ansambel Öed. Lisainfo www.tartukaubamaja.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles