«PILVEDE ALL» GALERII: Sirje Jakobsoni saladused tulevad päevavalgele

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hittsarja «Pilvede all» sõnakaim tegelane on kindlasti Sirje, kuid jutukas ja terava keelega naine oskab vajalikul hetkel siiski keelt hammaste taga hoida. Eriti siis, kui varjata on midagi väga olulist.

Nii ei tea Haapsalus keegi peale tema, kuhu kadusid Gunnar ja Urmas ning mis meestega tegelikult juhtus. Tõde hakkab päevavalgele ilmuma alles siis, kui Gunnar ootamatult Haapsallu tagasi tuleb. Ja mitte ainult - ka Urmas ilmub välja, elusa ja tervena.

Ometi asendub esialgne rõõm üsna pea pingete ja suure segadusega, sest meestel näib olevat ühine plaan, mis Sirjele sugugi ei meeldi. Lisaks on Gunnariga juhtunu meest muutnud ja üldsegi mitte sellises suunas nagu teda kannatlikult oodanud naisele meeldiks. Rõõm Gunnari naasmisest asendub üsna kiirelt pettumuse ja etteheidetega ning loomulikult tõmbab Sirje oma mängudesse kaasa ka Alberti ja Inna. Probleemiks osutub ka Urmas, keda Haapsalus ootamas järjekordne abikaasa, Eva. Naine, kellest saab Sirjele ootamatult suur probleem.

Põnevad ja emotsionaalsed sündmused jõuavad ekraanile juba 6. märtsist, kell 22.00, Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles