Kuidas käituda, kui teil on partneriga esimene suur tüli?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Volodymyr Melnyk

Konfliktid on suhte loomulik osa. Esimene suhe uue kaaslasega võib siiski sind korraks külma vette visata.

Loote enda suhte raja

See on esimene kord, kui saate aru, kuidas kumbki konfliktiolukorras käitub ning kuidas lahendusi leiab. Esimene tüli loob arusaama sellest, milline võiks teie suhe näha välja, kui keerulisemad ajad elus tulevad. Kuniks konflikt on lahendatud austusega teineteise vastu, aitab see ehitada teie suhet tugevamaks. Pärast konflikti lahendamist analüüsi seda, kuidas kumbki selle käigus käitus.

Näitab, et mõlemad soovite suhte nimel pingutada

Kerge on tüli tekkides minema jalutada. Kui aga konflikti olukorras mõlemad seda lahendada proovivad, näitab see soovi suhte nimel tööd teha. Lisaks näitab konflikt, et mõlemad tunnete end üksteise seltskonnas piisavalt mugavalt, et võtta teemaks probleeme. 

Olete valmis sügavamaks suhteks

Kui saad oma partnerit tüli käigus rohkem tundma, oled ka suhtes paindlikum ja tunned end mugavamalt. Kui selle käigus said kellegi tunded riivata, peaks sellest rääkima. Sellised keerulised teemad muudavad teid lähedasemaks ning suhet tugevamaks.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles