Mees küsib: kui kõrvaltalus röögitakse, kas on see seks või peks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Lapsepõlves olen kuulnud igasuguseid lugusi, mis kuidagi ajas alles selgeks saavad või täpsemini öeldes: ajas nende sisu ja tähendus muutub, nagu koosneks need lood kihtidest, mis üksteise alt välja tulevad. Justkui «Tõde ja õigus», kirjutab meie püsikirjasaatja Franz K.

Jõudnud hoovi, nägi Jaan kõike täpselt ja see oli miskit muud, kui arvatagi oleks osanud: naine oli röötsakil vana, kõikuva ja ragiseva aia najal, taguots paljas ja mees tema taga... sugu tegemas! Ja karjuvad nagu segased. Jaanil lendas klomp kurku, sest on jube vastik, kui ootamatult teiste «kepitamise peale satud» ja tegi, et minema sai ja vandus kuradeid, et olgu see viimane kord – enam ta selle talu väravast sisse ei sõida; kuskile ei lähe, kus sedasi röögitakse. Mitte kunagi! Ainuke lohutus oli olnud see, et see mees polnud Jaani näinud... Aga ta eksis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles