Uus sotsiaalmeediatrend: koaala väljakutse

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Uus päev, uus sotsiaalmeedia väljakutse. Seekord ei ole tegemist lihtsalt lõbusa ülesandega, vaid tõepoolest väljakutsega, mis nõuab omajagu pingutust.

Ülesande kontseptsioon on küll lihtne, kuid selle läbiviimine paras katsumus. Nagu nime järgi võib oletada, siis väljakutse päritolumaaks on Austraalia. Väljakutset peab korraga tegema kaks inimest, kellest üks mängib koaalat ja teine puud. Koaala ülesandeks on teha puu ümber ring, ilma et ta maha kukuks või maad puudutaks. Seega ülesanne õnnestumise eelduseks on asjaolu, et mõlemad osapooled on üsna tugevad.

Kuna väljakutse on alguse saanud Austraaliast, siis enamik koaala väljakutse videosid on filmitud rannas. Võimalusel tulekski väljakutse vastu võtta näiteks liival või mõnel muul pehmemal pinnasel, juhuks kui osalejad peaksid kukkuma.

Kui sinu vorm ei võimanda, siis ei tasu väljakutsega liituda, sest mitte ükski sotsiaalmeedias saadud like (meeldimine) ei ole väärt enese vigastamist. Selle asemel võid lihtsalt vaadata teiste katseid seda teha, kirjutab Metro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by johanna sophia ?? (@growwithjo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Edward Greenham (@mark_edward_g) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Brace ?? (@sophiebrace_fitness) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SS (@sugarlesss) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esteban y Kary (@ourfitlove) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles