Elisabet Reinsalu: ma näen välja nagu tavaline 40-aastane naine (1)

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Elisabet Reinsalu
Näitleja Elisabet Reinsalu Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Armastatud näitlejanna Elisabet Reinsalu räägib, et hoolimata glamuursest lavagrimmist, on ta tegelikult tavaline naine, kellel on vahel keeruline enda jaoks aega leida.

Elisabet Reinsalu, kes on alati erakordselt särav, rääkis Vichy dermakosmeetika pressiüritusel, et tegelikult on ta tavaline 40-aastane naine, kellel tuleb ette keerulisi hommikuid, mil kohustused kuhjuvad ja enda jaoks ei ole aega. 

Selleks, et olla oma elu perenaine, on Elisabetil kindlad abimehed. Esiteks on oluline magada teatud arv tunde ja kindlasti tahab näitlejanna oma hommikut alustada tassi kohviga, sest see on tema jaoks justkui häälestus eelolevaks päevaks.

Kindlasti on stressi maandamiseks oluline viibida palju värskes õhus. Elisabeti sõnul aitab jalutamine nii hinge- kui ka kehahädade vastu. Mõned aastad tagasi sai sellepärast ka koer võetud, et oleks motivatsiooni pikkadel jalutuskäikudel käia. 

Suur stressimaandaja on ka vesi. Näitlejanna armastab nii mere ääres jalutamist kui ka ujumist. «Ema viis meid õega alati iga ilmaga merre ujuma,» meenutab ta, kuidas armastus vee ja looduses ujumise vastu alguse sai. «Jääauku pole ma küll veel proovinud,» naerab Reinsalu.

Kuna näitlejatööga käib kaasas korralik lavagrimm, on Elisabeti üks olulisemaid ilunippe näonaha puhastamine ja kreemitamine. Reinsalu räägib, et tänu tööle on tema näonahk pideva meigikihi all ning kunagi sai ta endale ka akne diagnoosi. Seda enam hindab ta nüüd häid nahatooteid, mis õhtu lõpuks väsinud nägu pisut turgutavad. 

Hoolimata kiirest elutempost, tuleb näitlejanna sõnul aeg-ajalt jõuga peatuda ja märgata, mis on elus hästi. «Elu on teekond, mitte tulemus,» ütleb ta lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles