«Pilvede all» uus hooaeg: kes võidab uuesti Kertu südame, kas Andres või Erik?

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Menusari «Pilvede all» uus hooaeg stardib juba märtsikuus. 

Menusarja «Pilvede all» suurim draamakuningas on kindlasti Erik Laurand, kes pani oma telekarjääri üles ehitades sügishooajale meeldejääva punkti. Ometi polnud teleekraanil äiksena paukunud ähvardustest mingit kasu, pigem vastupidi. Kertu otsustas lõpetada igasuguse suhtlemise Erikuga, kuid kooselu Andresega ei jäänud sellest hoolimata püsima. Nii algas uus aasta Kertu jaoks üksinda koos lastega. Andres kolis lõplikult Liina juurde ning Joosu jagamise osas leiti kompromiss, mis mõlema vanema arvates ainuvõimalik.

Paraku selgub üsna pea, et last sedasi jagada ei ole siiski tark mõte ning Kertul ja Andresel tuleb leida lahendus Joosu muredele. Samal ajal ei jäta Erik jonni ning püüab leida võimalusi Kertuga suhtlemiseks, kasutades selleks alatult ära Kertu kolleegi Siirit, kes on Erikusse arutult armunud. Paraku maksab see armastus naiivsele naisele kurjasti kätte, sest Erik kasutab Siirit ära ka oma saate heaks ning lõpuks on see ikkagi Kertu, kes püüab sõbrannat aidata.

Kas Eriku visadus viib sihile või suudab Kertu endale kindlaks jääda, näeme juba varsti.

«Pilvede all» uus hooaeg stardib 6. märtsil, kell 22.00, Kanal 2's!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles