Victoria Beckhamil on fännidele rõõmustav üllatus

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: Chris Radburn / PA Wire / PA Images / Scanpix

Victoria Beckhkam, kelle moemaja tähistas hiljuti oma kümnendat sünnipäeva, jagas fännidega rõõmustavat uudist. Nimelt teatas naine, et tuleb sügisel välja oma ilubrändiga - Victoria Beckham Beauty.

Victoria selgitas, et tahab naisterahvaste eest hoolitseda igal võimalikul viisil. «Ma tahan hoolitseda naiste eest nii seest- kui väljastpoolt, pakkudes neile tooteid meigi, nahahoolduse, parfüümide ja heaolu kategoorias, mida ma ka ise kasutaksin,» sõnas naine. 

Tooted lähevad müüki brändi kodulehel, et kliendid saaksid neid otse tellida. Beckhamil on plaanis kasutada sotsiaalmeediat, et oma klientidega suhelda ja nende eelistusi paremini tundma õppida. «Nii nagu mulle meeldib aega veeta proovikabiinide juures, et teada saada, mida mu kliendid kanda tahavad, plaanin ma naistelt küsida, milliseid ilu- ja heaolutooteid ma peaksin looma. Minu jaoks on oluline teada, mida nad tahavad,» ütles Victoria. 

Erinevalt Victoria Beckhami moemajast, mis on Suurbritannia põhine, on Victoria Beckham Beauty suunatud eelkõige New Yorgi turule, kirjutab Fashionista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles