Märgid, et su kaaslane ei näe teid abiellumas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Novak / PantherMedia / Martin Novak

Teil on koos tore, kuid kas see areneb kuhugi?

Tal pole mugav sinuga tulevikust rääkida

Kui te olete partneriga arutanud, milline teie tulevik võiks välja näha, on kõik korras. Kui aga sinu kaaslane ei taha kuidagi ühist tulevikku arutada, ei soovi ta ilmselt eriti suurelt end sulle pühendada.

Ta ei taha kohtuda või aega veeta sinu perega

Kuigi see pole alati lihtne, näitab üksteise perede aktsepteerimine, et näete enda suhtel tulevikku. Kui ta pole huvitatud sinu perega kokku puutumast, ei soovi ta ilmselt nii suurt kohustust võtta.

Sa pole tema jaoks prioriteet

Kui sa pole oma partneri jaoks prioriteet isegi pärast sel teemal rääkimist, on aeg küsida, miks on nii. Kui taha kellegagi veeta oma elu koos, soovid, et neil oleks su kõrval võimalikult hea.

Ta ei räägi kunagi abielust või halvustab seda

Talle ei meeldi abielust rääkida. Üldse, ühesti kontekstis. Ilmselt soovib ta vältida selle halvustamist või seda, et sa teda seetõttu halvustaks. Ta võib tunda end abielu teemades kaitsepositsioonil, kuna tunneb end nurka surutuna.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles