Kas need esemed su kodus võivad tõesti mehi eemale peletada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Ajakirjanik Marie Le Conte kutsub naisi üles «elu korrastamisesse» kriitiliselt suhtuma. 

Marie Le Conte juhib The Guardiani raamatublogis naiste tähelepanu asjaolule, et suures koristamishoos ei tasu kõiki artikleid puhta kullana võtta.

Le Conte viitab artiklile, kus arengunõustaja Suzanne Roynon toob välja erinevad reeglid, mida tuleks järgida, et asjade loobumine uuele suhtele ruumi teeks. 

Esiteks ei tohiks vallalise naise kodus olla liiga palju maale tugevatest ja tähtsatest naistest, kes on olnud üksikud. Magamistoas pole hea omada ka populaarseid kaktusetaimi, sest nad on liiga okkalised. Nõustaja sõnul peaks magamistuba olema buduaar, mis meest tervitab ja ennast mugavalt tundma paneb. 

Vallalised naised peaksid ettevaatlikud olema ka raamatutega. Nimelt ei tohiks kaaslast otsivad naised omada raamatuid, millel on depressiivsed pealkirjad. Samuti oleks hea, kui raamatud ei asuks magamistoas. 

Le Conte kutsub naisi üles mõistlikkusele, et suhet otsivad naisterahvad liiga kergekäeliselt oma lemmikteostest ei loobuks ja kodu kujundamisel siiski oma südant kuulaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles