Meghan Markle püüab võita paleetöötajate soosingut

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rogers-George/WPA-Pool/SIPA / Rogers-George/WPA-Pool/SIPA

Hertsoginna Meghanil on omad tulihingelised fännid. Nüüd on ta otsustanud pühenduda paleetöötajate heaolule ja hellitab neid väikeste tähelepanuavaldustega.

Tühjade kätega külla ei minda, on Meghan Markle veendunud ja seda siiani ka kuninglikel visiitidel tõestanud, küll iseküpsetatud banaanileivaga Austraalias, küll mõne muu maiuspalaga. 

Lähikondlased näivad 37aastasele kõige olulisemad olevat — olgu selleks siis perekond, sõbrad või paleetöötajad. Oma tunnustuse ja hindamise näitamiseks hellitab ta viimaseid väga meelsasti. 

Meghan olevat alati tiimimängija olnud ja näitlejana võtteplatsil väikeste kulinaarsete tähelepanuavaldustega hea meeleolu eest hoolt kandnud. Näiteks tellinud gurmeeburgereid kogu meeskonnale. 

Ka briti kuningapere liikmena tahab Meghan oma heasoovlikkust üles näidata. Nii olevat ta keset palavat suvepäeva tellinud Kensingtoni Paleesse jäätist ja sorbeed, et paleetöötajad saaksid end vahepeal värskendada. Nüüd, talvel, kus jäätist pakkuda poleks ehk nii taktitundeline, otsustas Meghan varustada paleevahtkonda praktiliste käesoojendajatega, mida saab univormi peita, kirjutab Gala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles